AMSTERDAM

Amstel
Amstel Boathouse
Centrum
Hanneke's Boom
Sloterplas
Hotel Buiten
Westelijke EilandenZuid
The Harbour Club Zuid
Oostelijk Eilanden
De Oceaan

Amstel
Amstel Boathouse

Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan zit je bij Amstel Boathouse goed. Stap op je board en peddel rustig over de Amstel de natuur in. Op de terugweg zie je de "skyline" van Amsterdam langzaam weer verschijnen. Nog een frisse duik van de steiger en daarna natuurlijk een lekker drankje op het terras of in het gras.Amsteldijk 223/ steiger
1079 LK Amsterdam
www.amstelboathouse.nl


CENTRUM
HANNEKE’S BOOM

Hannekes Boom staat al sinds 1662 op de kaart en is ook nu een absolute hotspot van Amsterdam. Dit is een plek met heel veel historie, het was namelijk één van de in- en uitgangen van Amsterdam, deze werden bewaakt door soldaten in wachthuisjes op palen en afgesloten met boomstammen aan kettingen. Al deze in- en uitgangen hadden elk hun eigen naam; Zoutkeetsboom, Nieuwebrugsboom, Admiraliteitsboom en….Hannekes Boom!

Prachtige omgeving aan het 't IJ. Kies de je suproute wel richting de grachten van de binnenstad, 't IJ is immers verboden terrijn.
  
Dijksgracht 4
1019 BS Amsterdam
www.hannekesboom.nl 

Sloterplas
Hotel Buiten

Het mooiste stukje urban nature van Amsterdam vind je bij Hotel Buiten. Hier kun je lekker dobberen op de Sloterplas. Wist je dat deze plas een maximale diepte van 37 meter heeft? Het langste stuk is 2 km. Ga jij voor een relaxed rondje of pak je regelmatig een actief uur op de SUP en probeer je je eigen tijd te verbeteren? Hoe dan ook een heerlijke plek en je hoeft je geen zorgen te maken om de weg kwijt te raken.

Th.J. Lammerslaan 3
1064 GW Amsterdam
www.hotelbuiten.nl

Westelijke Eilanden

Een dorp in de stad! Realeneiland is één van de 3 eilanden in het centrum van Amsterdam. Stap direct vanuit ons clubhuis op je board en geniet van de mooie Amsterdamse grachten, historische scheepswerven en pakhuizen. Gegarandeerd een leuke historische route door onze hoofdstad. Waarom zou je nog in een rondvaartboot stappen als het ook per SUP kan?
Zandhoek 22
1013 KT Amsterdam

ZUID
The Harbour Club Zuid

Hartje Amsterdam, dat is The Harbour Club Zuid. Als je hier op de SUP stapt trek je zeker veel bekijks. Met deze gunstige ligging kun je ervoor kiezen om SUPer vroeg het centrum in te gaan of de drukte van het centrum te juist te vermijden en langs de prachtige huizen in ZUID of Olympisch stadion te peddelen. Een lekkere workout om even je hoofd leeg peddelen.
Apollolaan 2
1077 BA Amsterdam
www.theharbourclub.com

Oostelijke Eilanden 
De Oceaan

Stap op je SUP bij buurtcafé De Oceaan en ontdek het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, de buurt tussen het Centraal Station en het eiland Zeeburg. Hier hebben industriële kades met hijskranen, waar tot in de jaren '70 nog zeeschepen werden gelost, in de afgelopen eeuw gedeeltelijk plaatsgemaakt voor moderne architectuur. SUP langs de eilanden en neem na afloop een duik van de zwemsteiger op Borneo-eiland!
R.J.H. Fortuynplein 29
1019 WL Amsterdam
www.deoceaan.nl

SUP SUP AMSTEL COMMUNITY

NOG NOOIT EERDER GESUPT?
CHECK DAN EERST ONZE
INSTRUCTIE VIDEO
INSTRUCTIES
NOG NOOIT EERDER GESUPT?

CHECK DAN EERST ONZE
INSTRUCTIE VIDEO
INSTRUCTIES
BEN JIJ EEN ERVAREN SUPPER?
HUUR HIER JE BOARD
HUUR EEN SUP

Winkelwagen

0
artikelen
Verzendkosten:
€ 0,00

Betalen

Adresgegevens
Contactgegevens

Log in

Onthoud mijWachtwoord kwijt?