Sup Sup Club FAQ

Klik op RESERVEER NU op de homepage. Maak een account aan, kies vervolgens de gewenste locatie, het aantal boards, tijdsduur, datum, tijd en betalingsmethode. Na betaling ontvang je een bevestiging in je mail, met hierin de stappen voor het openen van de SUP 2 GO lockers.

Je hebt geen app nodig om bij ons te boeken. Online reserveren kan gemakkelijk via de website. Hier dien je eerst een account aan te maken om een reservering te maken en de lockers te openen. Tip: wil je snel toegang tot je account, dan kun je website als app
toevoegen aan je beginscherm.

Je dient vooraf te betalen, dit kan eenvoudig online met iDeal of creditcard.

Je kunt je boeking tot 7 dagen van tevoren annuleren. Gemaakte kosten worden gerestitueerd in de vorm van een voucher waarmee een nieuwe reservering kan worden gemaakt op een ander moment. Alle vouchers zijn 1 seizoen geldig. Het verplaatsen van een reservering kan tot uiterlijk 8 uur voorafgaand aan de reservering. Het herroepingsrecht vind je in punt 5 van onze algemene voorwaarden.

Een oud watersportgezegde luidt: je wordt toch nat! Als er onweer of harde wind dreigt (windkracht 4 of meer), kan de boeking worden verplaatst naar een later moment, want veiligheid staat bij ons voorop. Let op: bij regen gaat alles door. Peddelen in de zon is natuurlijk het mooist, maar bij regen of bewolking heb je het water voor jezelf!

Het gebruik van de faciliteiten van de SUP SUP CLUB voor activiteiten van welke aard dan ook is geheel voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Jij bent aansprakelijk voor schade toegebracht aan eigendommen van de club, indien deze schade gevolg is van nalatigheid en/of schuld van de deelnemer. Zie ook Artikel 7 in onze algemene voorwaarden.

Ja, je kunt met 1 account meerdere boards per tijdslot reserveren. Het maximumaantal is afhankelijk van de gekozen locatie.

Bij je reservering is een SUP board, peddel en waterdicht telefoonhoesje inbegrepen. Al het materiaal vind je in jouw gereserveerde locker.

Zeker! Klik op de pagina INSTRUCTIES voor uitleg over de basistechnieken. Heb je nog nooit gesupt, dan raden we je aan om onze instructievideo te bekijken.

Helaas zijn mechanische of technische problemen niet altijd 100% uit te sluiten. Volg de instructies voor het openen van de lockers stap voor stap en probeer meerdere keren je locker te openen met je telefoon. Soms blijft het deurtje hangen, geef er dan een harde tik op. Opent de locker nog steeds niet, bel ons dan op 085-1309686, wij helpen je graag verder.

Draag comfortabele sport/yogakleding waar je makkelijk in kunt bewegen. Op warme dagen is zwemkleding vaak genoeg. Mocht het een regenachtige of winderige dag zijn, dat kan een regenjas uitkomst bieden. In het voor- en naseizoen kan het water nog koud zijn, neem dan een extra trui of droge kleding mee voor het geval je te water raakt.

Nee, wij hebben geen wetsuits. Maar in de zomermaanden is dit ook niet nodig. Voor kledingadvies, zie de voorgaande vraag.

Nee, suppen gaat het beste op blote voeten, zo heb je de beste balans. Wil je tijdens het suppen een paar keer stoppen, dan is het aan te raden om slippers of schoenen mee te nemen.

Je telefoon, deze heb je nodig om de locker te openen en te sluiten (en de tijd in de gaten te houden). Een setje droge kleding en een handdoek voor na het suppen is altijd handig. Verder is het goed om een flesje water mee te nemen. Mocht de zon fel zijn, vergeet je zonnebrand en eventueel een pet niet!

Ja, een zwemdiploma is verplicht. Zonder zwemdiploma is het bij ons niet mogelijk om een SUP board te reserveren.

Voor het huren van onze SUP boards en deelnemen aan lessen en expedities hanteren wij bij al onze locaties een minimumleeftijd van 16 jaar. Ben je jonger dan 16, dan dient een ouder of begeleider mee te gaan.

We raden je aan de meeste waardevolle spullen thuis te laten. Voor je telefoon bieden wij een waterdicht een hoesje. Zo ben je bereikbaar voor anderen, kun je onderweg foto’s maken, je gps gebruiken, en op de tijd te letten. Bij gebruik van waterdichte telefoonhoesjes is SUP SUP CLUB niet verantwoordelijk voor enige schade aan eigendommen of verlies van uw eigendommen.