Word Franchise-Partner

Word franchise-partner van SUP SUP CLUB en groei mee met de grootste SUP-school van Nederland!

Over SUP SUP CLUB

SUP SUP CLUB is een snelgroeiende en toonaangevende stand-up-paddle onderneming met inmiddels bijna 40 stations verspreid over heel Europa. We bieden onze klanten de ideale balans van inspanning en ontspanning op het water. Onze focus ligt op het bevorderen van gezondheid en welzijn en het bijdragen aan een schone en fitte samenleving.

Waarom partner worden?

Ons franchiseconcept is een bewezen succesformule. SUP 2 GO is altijd open, zonder personeel, met het allerbeste materiaal en met een aantrekkelijke doelgroep. Als franchisepartner krijg je toegang tot onze gevestigde merknaam, bedrijfsprocessen en ondersteuning en profiteer je van een sterke branding & marketing.

Of je nu een ondernemer bent die nieuw is in de watersportbranche of een ervaren professional die zijn horizon wil verbreden, onze franchise & collaboration formule biedt een unieke kans om deel uit te maken van een groeiende business.

Wat zoeken wij

Enthousiaste individuen of bedrijven met een passie voor watersport, die op zoek zijn naar een simpele en leuke manier om een eigen bedrijf te beginnen of het als aanvulling op hun huidige bedrijf zien. Ervaring in het runnen van een bedrijf is een pluspunt, maar geen vereiste, omdat we uitgebreide training bieden aan gemotiveerde kandidaten.

Interesse

Wil jij deel uitmaken van onze groeiende onderneming en een eigen franchise starten? Vul dan het formulier op onze contactpagina in. We nemen graag contact met je op om je meer informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Dit is jouw kans om je eigen avontuur te beginnen.

Sluit je vandaag nog aan bij de SUP SUP CLUB franchise!

Neem nu contact op en begin jouw eigen SUP SUP CLUB avontuur!