amstel-boathouse

Amstel Boathouse

Amsteldijk 223, 1079 LK
Suppen in Amsterdam en toch even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan zit je bij SUP SUP CLUB aan de Amstel goed. Stap op je board en peddel rustig over de Amstel de natuur in of sup Amsterdam in richting de grachten. Daarna natuurlijk een lekker drankje op het terras of in het gras bij Amstel Boathouse. Op zoek naar een leuke watersport activiteit als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kom naar SUP SUP CLUB voor het leukste dagje uit van Nederland! Huur gemakkelijk zelf een SUP board via de SUP 2 GO boxen of boek een SUP-les onder begeleiding van een gecertificeerde SUP instructeur.
amstel-boathouse
De Oceaan

De Oceaan

R.J.H. Fortuynplein 29, 1019 WL
Stap op je SUP board bij buurtcafé De Oceaan en sup Amsterdam in door het Oostelijk Havengebied, de buurt tussen het Centraal Station Amsterdam en het Zeeburgereiland. Lekker suppen langs de eilanden en na afloop een duik nemen van de zwemsteiger op Borneo-eiland. Vergeet niet een hapje te eten bij De Oceaan, de huiskamer van de buurt. Hier waan je je in een strandtent aan de kust. Een heerlijk dagje uit met vrienden, familie of collega’s. Perfect als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!
De Oceaan
hannekes-boom

Hannekes Boom

Dijksgracht 4, 1019 BS
Wil jij suppen over de Amsterdamse grachten? Kom naar Hannekes Boom en huur een SUP board bij SUP SUP CLUB. Het enige dat je nodig hebt is je telefoon! Pak je board uit de locker, sup Amsterdam centrum in en maak een mooie tocht langs alle hotspots van de stad. Vanaf deze locatie organiseren we ook legendarische Sunrise expedities. Op zoek naar een leuke watersport activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kom met een groep vrienden, familie of collega’s suppen bij SUP SUP CLUB en geniet na afloop op het grote zonnige terras van Hannekes Boom.
hannekes-boom
hotel-buiten

Buiten

Th.J. Lammerslaan 3, 1064 GW
OPEN VANAF 2 MEI Op het strand aan de Sloterplas in Amsterdam vind je SUP SUP CLUB, direct naast het vernieuwde Buiten. Een heerlijke plek waar je kunt ontspannen, brainstormen, zaken doen en suppen! Organiseer je een bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenfeest? Vier het hier en ga lekker suppen over de plas. Onthaasten op een uniek stukje urban nature. Beleef een SUPer dagje uit met vrienden, familie of collega’s.
hotel-buiten
harbour-club-zuid

Apollo Hotel

Apollolaan 2, 1077 BA
In het hart van Oud-Zuid, daar waar de 5 Amsterdamse grachten samenkomen, vind je SUP SUP CLUB bij het Apollo Hotel. Sup Amsterdam centrum in of peddel richting het Olympisch stadion, alles is mogelijk. Geniet na afloop op het zonnige terras van The Harbour Club met uitzicht op de gracht en voorbijvarende boten. Of blijf overnachten in het Apollo Hotel! Ben je op zoek naar een leuke watersport activiteit als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kom naar SUP SUP CLUB voor het leukste dagje uit!
harbour-club-zuid