Amsterdam


Amstel Boathouse

Amsteldijk 223, 1079 LK

Suppen in Amsterdam en toch even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan zit je bij SUP SUP CLUB aan de Amstel goed. Hier kun je terecht voor het huren van een SUP board voor maar 11,50 per uur. Stap op je board en peddel rustig over de Amstel de natuur in of sup Amsterdam in richting de grachten. Daarna natuurlijk een lekker drankje op het terras of in het gras bij Amstel Boathouse. Op zoek naar een leuke watersport activiteit als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kom naar SUP SUP CLUB voor het leukste dagje uit van Nederland! Huur gemakkelijk zelf een SUP board via de SUP 2 GO boxen of boek een SUP-les onder begeleiding van een gecertificeerde SUP instructeur. Wij gebruiken alleen de allerbeste SUP boards van RED Paddle co.


De Oceaan

R.J.H. Fortuynplein 29, 1019 WL

Stap op je SUP board bij buurtcafé De Oceaan en sup Amsterdam in door het Oostelijk Havengebied, de buurt tussen het Centraal Station Amsterdam en het Zeeburgereiland. Bij SUP SUP CLUB kun je gemakkelijk zelfstandig een SUP huren via de SUP 2 GO boxen voor maar 11,50 per uur. Lekker suppen langs de eilanden en na afloop een duik nemen van de zwemsteiger op Borneo-eiland. Vergeet niet een hapje te eten bij De Oceaan, de huiskamer van de buurt. Hier waan je je in een strandtent aan de kust. Een heerlijk dagje uit met vrienden, familie of collega's. Perfect als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Bij SUP SUP CLUB huur je alleen de allerbeste SUP boards van RED Paddle co.


Hannekes Boom

Dijksgracht 4, 1019 BS

Wil jij suppen over de Amsterdamse grachten? Kom naar Hannekes Boom en huur een SUP board bij SUP SUP CLUB! Via de SUP 2 GO boxen kun je heel makkelijk zelfstandig een SUP huren voor maar 11,50 per uur. Het enige dat je nodig hebt is je telefoon! Pak je board uit de locker, sup Amsterdam centrum in en maak een mooie tocht langs alle hotspots van de stad. Vanaf deze locatie organiseren we ook legendarische Sunrise expedities. Op zoek naar een leuke watersport activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kom met een groep vrienden, familie of collega's suppen bij SUP SUP CLUB en geniet na afloop op het grote zonnige terras van Hannekes Boom. Wij gebruiken alleen de allerbeste SUP boards van RED Paddle co.


Hotel Buiten

Th.J. Lammerslaan 3, 1064 GW

Op het strand aan de Sloterplas in Amsterdam vind je SUP SUP CLUB, direct naast Hotel Buiten. Een heerlijke plek waar je kunt ontspannen, brainstormen, zaken doen en suppen! Huur gemakkelijk zelfstandig een SUP board via de SUP 2 GO boxen voor maar 11,50 per uur en peddel rustig over de Sloterplas. Vakantiegenot in eigen stad! Organiseer je een bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenfeest? Vier het hier en ga lekker suppen over de plas. Onthaasten op een uniek stukje urban nature. Sup Amsterdam? Kom naar SUP SUP CLUB en beleef een SUPer dagje uit met vrienden, familie of collega's. Wij suppen alleen met de allerbeste SUP boards van Red Paddle co.


The Harbour Club Zuid

Apollolaan 2, 1077 BA

In het hart van Oud-Zuid, daar waar de 5 Amsterdamse grachten samenkomen, vind je SUP SUP CLUB bij het Apollo Hotel. Sup Amsterdam centrum in of peddel richting het Olympisch stadion, alles is mogelijk. Met de SUP 2 GO boxen kun je gemakkelijk zelfstandig een SUP board huren voor maar 11,50 per uur. Geniet na afloop op het zonnige terras van The Harbour Club met uitzicht op de gracht en voorbijvarende boten. Of blijf overnachten in het Apollo Hotel! Ben je op zoek naar een leuke watersport activiteit als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Kom naar SUP SUP CLUB voor het leukste dagje uit!