UTRECHT


Het Oude Tolhuys

Weg naar Rhijnauwen 13-15, 3584 AD

Suppen in Utrecht en toch even ontsnappen aan de drukte van de stad? Dan zit je bij SUP SUP CLUB aan de Kromme Rijn goed. Hier begint én eindigt jouw sup avontuur super relaxed. Huur een SUP board voor maar 11,50 per uur en peddel de natuur in, wat een rust! Daarna natuurlijk een lekker drankje of gezonde lunch in de Biergarten van Het Oude Tolhuys. Op zoek naar leuke uitjes of watersport activiteiten in Utrecht voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of vraag je je af 'Wat te doen in Utrecht? Beleef een uniek dagje uit bij SUP SUP CLUB! Huur gemakkelijk zelf een SUP board via de SUP 2 GO boxen of boek een privé- of groepsles onder begeleiding van een gecertificeerde SUP instructeur.


Key West Beachhouse

Strandboulevard 222, 3543 MA

Denk je 'Vakantie aan zee Nederland' dan denk je SUP SUP CLUB! Gelegen bij Key West Beachhouse op hét strand van Utrecht: de Haarrijnse Plas. Een unieke plek aan het water waar alles mag, niets moet. Met de SUP 2 GO boxen kun je gemakkelijk zelfstandig een SUP board huren voor maar 11,50 per uur. Heerlijk suppen over het kristalheldere zwemwater van de Haarrijnse Plas. Na afloop genieten van het schitterende uitzicht over het water vanaf de veranda of het zonnige strandterras. Op zoek naar leuke watersport activiteiten Utrecht voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of vraag je je af 'wat te doen in Utrecht?' Kom naar SUP SUP CLUB voor het leukste dagje uit van Nederland! Wij suppen alleen met de allerbeste SUP boards van RED Paddle co.


Roost aan de Singel

Paardenveld 1, 3511 RD

Wil je suppen in het centrum Utrecht? Dan ben je bij SUP SUP CLUB aan het juiste adres! Gelegen bij ROOST aan de Singel aan de rand van het centrum in park Paardenveld is dit de ideale locatie voor een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Huur gemakkelijk zelfstandig een SUP board via de SUP 2 GO boxen voor maar 11,50 per uur. Vanaf ROOST kun je diverse routes suppen. Sup Utrecht in en peddel door de grachten en singels of kies ervoor om een langere tocht te maken naar het natuurgebied. Na afloop natuurlijk relaxen op het zonnige terras van ROOST. Ben je op zoek naar leuke watersport activiteiten in Utrecht of denk je 'Wat te doen in Utrecht'? Kom naar SUP SUP CLUB! Wij suppen alleen met de allerbeste SUP boards van RED Paddle co.