SUP clean-up

Help mee met het milieu

Wil je graag een positieve impact maken op het milieu en tegelijkertijd genieten van een leuk teamuitje? Dan is een SUP clean-up de perfecte keuze! Wij organiseren SUP clean-ups op aanvraag om bij te dragen aan een schonere aarde.

Tijdens een SUP clean-up gaan we samen op ontdekkingstocht op het water, terwijl we plastic afval en andere vervuiling verzamelen. Met behulp van onze SUP-boards kunnen we gemakkelijk afval oprapen en meenemen. Het is een leuke en effectieve manier om actief bezig te zijn en tegelijkertijd het milieu een handje te helpen.

Of je nu een bedrijfsteam, vriendengroep of sportvereniging bent, een SUP clean-up is een geweldige activiteit om samen te doen. Het versterkt de teamgeest en zorgt voor een positieve impact op het milieu. Bovendien zorgen wij voor alle benodigde materialen en begeleiding, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het opruimen en genieten van de mooie omgeving.

Doe mee met onze SUP clean-up en draag jouw steentje bij aan een schonere aarde! Neem vandaag nog contact met ons op om een SUP clean-up in te plannen.

Vanaf 6 personen.
Vertreklocatie: Amstel Boathouse, Hannekes Boom (Amsterdam) en Het Oude Tolhuys (Utrecht).
Tijdsduur: 1 uur.
Prijs: € 25,- per persoon.
Inclusief: SUP board, peddel, clean-up materiaal, professionele begeleiding van een gecertificeerd SUP instructeur (EN & NL).